Saturday, April 16, 2011

hye semua blogger

assalammualaikum...

maaf!!!
lama blog nie sepi...xde new post...sowi my blog...aku busy sikit...macam2 benda nak kena buat...tambah2 lagie final dah sampai...so kena la faham....
|sTdy timE|
hahhahah..stdy la sngt....tpi kali nie stdy betul2 siot.....
okeh..alang2 aku singgah kt blog harinie...aku nk story sikit.....aku nk cite kt kowang...sedor tak sedor dah 3 year kami family DIP jun08 kt ptss...kejap jerw kn....
aku geledah file2 dlm laptop aku nie..aku jumpe la gambo2 kenangan kami time mula2 masuk poli dulu...hahahahahahha..
malu sioTTT!!!!!!!!
nk tngok x???
nie dia...
hahahahahah.......bnyak lgie pix2 time muda2 dlu...
apa.?sekarang dah tua..xda la...sekarang muda lgie..just bertambah hensem...
ganas+hensem=gangster loving.....
hahahahah

p/s: okeh..to all mmber dip jun08..aku mintak maaf sangt2...aku mmg setan dalam clas..aku tahu ada yg xska ngn aku,,,tp ada aku kesah....hahhhaha...gurau ja.....
hope kowang dah habis lepas nie...plz...jgn lupa okeh...mybe aku akan set date untuk kita jumpa balik...hahahhaha..time tuh msti dah ada yg dh kahwin...btul x iel,aqma,asha,syfiq,dayat......hahahah....so gudluck for ur final....pas nie contact2 la okeh....love u all ....
peace!!!!
by havz SETAN

2 comments:

  1. i love u hafiz. haha. maiclassmate. study smart k. habeskan dip baek2.
    kepp in touch!

    ReplyDelete